Hoe kan ik zien op welke studentenwoningen ik gereageerd heb?

In uw persoonlijke account op Mijn WoonService vindt u uw reacties onder verschillende kopjes terug. U kunt uw reacties alleen bekijken als u bent ingelogd met gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘mijn account’ (linksboven).

Lopende reacties
In uw account ziet u links ‘mijn gegevens’. Rechts ziet u uw ‘lopende reacties’. Dit zijn reacties op studentenwoningen waarvan de reactietermijn nog niet verlopen is. Andere studentwoningzoekenden kunnen hier ook nog op reageren. Is de reactietermijn verlopen dan kan er niet meer gereageerd worden op de studentenwoning. De studentenwoning wordt verwijderd van de website. in uw account wordt de studentenwoning verplaatst van uw 'lopende reacties' naar 'alle reacties'.

Alle reacties
Rechtsonder ‘lopende reacties’ ziet u ‘Alle reacties' staan. Als u klikt op ‘Alle reacties’ dan krijgt u een overzicht van al uw reacties te zien. 
In het overzicht van al uw reacties ziet u twee soorten reacties: ‘Mijn reacties’ en ‘Historische reacties’.

Mijn reacties
Hier vindt u de reacties op studentenwoningen waarvan de reactietermijn is verlopen. Deze stonden eerst bij lopende reacties. U heeft dus al gereageerd op deze studentenwoningen. De studentenwoningen zijn nog niet verhuurd. De woningcorporatie heeft de reacties (van u en andere studentwoningzoekenden) op deze woning in behandeling. De woningcorporatie nodigt studentwoningzoekenden die in aanmerking komen voor de studentenwoning uit voor een bezichtiging.

Historische reacties
Is de studentenwoning waar u op heeft gereageerd verhuurd? Aan u of één van de andere studentwoningzoekenden die reageerden op de studentenwoning? Dan vindt u deze reactie terug onder ‘historische reacties’. U kunt hier ook reacties op studentenwoningen terugvinden waarvan de advertentie ingetrokken is door de woningcorporatie.