Wat betekenen de zoekmodellen om in aanmerking te komen voor een studentenwoning?

StudentRoomsBrabant kent de volgende twee zoekmodellen:

Lotingmodel
U kunt met het Lotingmodel reageren zonder opgebouwde inschrijfduur. Door loting ontstaat een lijst met de volgorde voor de woningaanbieding. U moet ook voldoen aan de gestelde voorwaarden. Zowel nationale alsmede internationale studenten komen in aanmerking voor het geadverteerde studentenwoningaanbod. 

Bemiddelingsmodel
U kunt met het Bemiddelingsmodel reageren indien u door één van de volgende onderwijsinstellingen (JADS, Avans Hogeschool of HAS) bent aangewezen/geïndiceerd om hiervoor in aanmerking te komen. Het betreft woningen die op verzoek van de onderwijsinstelling zijn gereserveerd. Deze woning komen niet beschikbaar voor loting. Opgebouwde inschrijftijd speelt geen rol bij de toewijzing. U moet voldoen aan de gestelde voorwaarden. Uitsluitend internationale studenten met een indicatie van een onderwijsinstelling komen in aanmerking voor het geadverteerde studentenwoningaanbod. 

U vindt het zoekmodel in de mini-advertentie van de woning op de aanbod-pagina en in de advertentie van de woning rechts onderin.